Politiek

Pieter Heerma, fractievoorzitter CDA stelt zich voor in Hoogeveen

Op vrijdagavond 22 november aanstaande komt de nieuwe fractievoorzitter van het CDA, Pieter Heerma, zich voorstellen aan Drenthe. En wel in Hoogeveen. Heerma volgde onlangs Sybrand Buma op, die nu burgemeester van Leeuwarden is.

 

De bijeenkomst vindt plaats in het voormalige Klooster van Hoogeveen, dat nu dienst doet als gezondheidscentrum. Ook Tweede Kamerlid Agnes Mulder is aanwezig. Zij wordt door Jaron Tichelaar (onder meer Jong Hoogevener van het jaar) en Sven Lovers geïnterviewd over onder andere het thema duurzaamheid. Naast voorstellen is er ruimte om het CDA discussiestuk ‘zij aan zij’ te bespreken en daarover met elkaar van gedachten te wisselen. Dit document is te downloaden op de websitesite: www.cda.nl. Na de pauze volgt een forumdiscussie van Heerma, Mulder en gedeputeerde Henk Jumelet (onder voorbehoud). Aanwezigen kunnen hen vragen stellen over verschillende onderwerpen.

 

De entree is gratis en er staat bij binnenkomst een koffie of thee klaar. Na afloop is er een borrel in het café van het Klooster. De zaal is open vanaf 19:30 uur en het programma start om 20:00 uur (tot circa 22:00 uur). Opgave niet nodig, vol=vol.

3 gedachten over “Pieter Heerma, fractievoorzitter CDA stelt zich voor in Hoogeveen

  • Volgens mij is de locatie een foute keus, met de kreet vol is vol, maak je geen schijn van kans.

  • CDA-Hoogeveen is sowieso al een foute keuze. 🙂

  • Ik ben benieuwd hoeveel boeren me tractors hier op af komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen