Twee gezuster korfbal cup zeer geslaagd

Hoogeveen – Afgelopen zaterdag werd er in het activum de twee gezusters korfbal cup gehouden. Dit toernooi was een voorbereidings toernooi ter voor bereiding op het aankomende zaal seizoen wat volgende week gaat beginnen. Het was de derde keer dat het toernooi werd georganiseerd. Dit jaar wist Hhv er uiteindelijk met de titel er vandoor te gaan.

De eerste wedstrijd van de avond was die tussen Thrianta en WWC uit het Friese Mantgum. Ondanks dat WWC lang partij wist te geven. Wisten de hoogeveensche korfballers uiteindelijk wel te winnen met 14-16.

De tweede ging tussen Hhv en WWC ondanks dat WWC hier ook volle bak ging wist het weer niet te winnen. Uiteindelijk was Hhv te sterk en zo wonnen de hollandscheveldders met 20-12.

Zo doende werd de laatste wedstrijd tussen de twee clubs uit de gemeente Hoogeveen de finale van het toernooi. Hhv wist in de eerste helft een gaatje te slaan en ondanks dat Thrianta de tweede helft makkelijker de korf vondt bleef het gaatje gehandhaafd. Er werd afgefloten bij een 15-19 eindstand in heet voordeel van de blauwen uit Hollandscheveld. Hierdoor werden zij de winner van de derde editie van de twee gezusters korfbal cup.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord