Succesvolle dag voor Smash Hoogeveen

Hoogeveen – Afgelopen zaterdag, 16 november, had Smash een thuisspeeldag in sporthal De Valkenlaan. Dat betekent dat alle teams moesten spelen. Het eerste team van Smash kreeg het eerste team van Veendam op bezoek.

Jos Rollman en Pim Nijmeijer begonnen met de herendubbel en gaven de tegenstanders in de eerste game geen kans. In de tweede game verloren ze de focus, waardoor het uiteindelijk tot een derde game kwam. De focus was weer terug in deze game waardoor Rollman en Nijmeijer de herendubbel wisten te winnen. Stephany de Jonge en Melissa Santinge waren daarna aan de beurt in de damesdubbel. Ze kwamen goed mee en wonnen de tweede game, maar konden in de derde game niet voorkomen dat de tegenstander er met de winst vandoor ging met 21-18. Ondertussen was Nijmeijer begonnen aan zijn single en ook dit werd een spannende wedstrijd, nadat Nijmeijer de eerste game verloor en de tweede wel won. In de derde game ging het in het begin gelijk op, maar door een blessure kon Nijmeijer niet voorkomen dat de wedstrijd verloren ging. Roos van Goor speelde de eerste damessingle en verloor de eerste game. Dit gaf de juiste prikkel om de tweede en derde game vervolgens te winnen. Rollman begon vervolgens aan zijn single die hij wist te winnen in twee games. Het bleek uiteindelijk de enige wedstrijd te zijn in twee games.

De Jonge mocht vervolgens starten aan haar single en wist de eerste game te winnen, helaas kon ze dit niet volhouden en verloor ze de wedstrijd in de derde game. Na de singles mochten Van Goor en Nijmeijer beginnen aan hun mixdubbel. Ze zaten goed in hun spel en wonnen de eerste game. Hierna begon een zeer spannende tweede game, het ging bij Nijmeijer wat moeizamer vanwege zijn blessure. De tweede game ging verloren met een stand van 27-29 waardoor er een beslissende derde game moest komen. Deze game ging uitstekend van start voor Smash en ze kwamen uiteindelijk met de winst van de baan. Santinge en Rollman waren op dat moment bezig met hun tweede game nadat ze de eerste verloren hadden. Deze tweede game wonnen ze met 21-10 en ook hier volgde een derde game die ze met 21-15 wisten te winnen. Eindstand van het eerste team is 5-3 winst tegen Veendam.
Het tweede team heeft de volle winst overgehouden na hun wedstrijd tegen Groningen 8-0 winst. Team 3 kon net als team 1 met 5-3 winst de dag afsluiten. Team 4 kwam niet verder dan 4-4, maar voorkomt daarmee wel dat ze boven de laatste plek blijven.
Twee jeugdteams gingen aan het eind van de ochtend met een krappe 5-3 winst naar huis en één team kwam helaas niet verder dan 1 punt. De beginnende jeugd moest hun eerste wedstrijd spelen en pakte meteen 2 punten en speelde in totaal 6 leuke wedstrijden.

Deel dit bericht!

Geef een reactie