Algemeen

Bioscoop en Sinterklaasevenement 2019

Hoogeveen – Koopman op pad) In de Gemeente Hoogeveen zijn veel initiatieven om (financieel) kwetsbare gezinnen een hart onder de riem te steken. Zo is er o.a. het jaarlijkse Bioscoopevenement van Stichting Actief Samenleven en de Sinterklaas-speelgoedactie van Humanitas Zuid Drenthe.

Net als vorig jaar hebben alle vrijwilligersorganisaties de krachten gebundeld om op zaterdag 30 november 2019 een Bioscoop en Sinterklaasevenement te organiseren. Bij de organisatie van dit evenement zijn Stichting Actief Samenleven, Humanitas Zuid Drenthe, Stichting Leergeld, Stichting One, Stichting de reddende Engel en de Voedsel-, Kleding- en Speelgoedbank “ Robin Hood “ betrokken. Het team ‘Koopman op pad’ zal hierbij aanwezig zijn om dit allemaal vast te leggen.

Voor wie ?

Het Bioscoop en Sinterklaasevenement is speciaal bedoeld voor ( financieel) kwetsbare gezinnen die cliënt zijn bij de voedselbank, kledingbank en speelgoedbank in de Gemeente Hoogeveen. Na afloop van de film wacht alle gezinnen nog een fantastisch cadeau van Sinterklaas en zijn zwarte Pieten. Het team van ‘Koopman op pad’ is onder de indruk van dit evenement daarom een vooraankondiging door een gesprek met de makers van de bioscoopfilm. Laat dat nu Goudenstaf producties in Hoogeveen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen