Gezondheid

Personeel Bethesda op de foto om te laten zien dat ze er nog zijn

Hoogeveen – Het personeel van het Bethesda ziekenhuis  in Hoogeveen latenaanstaande donderdag een groepsfoto maken bij de hoofdingang van het Bethesda ziekenhuis.
Het is een ludieke actie om te laten zien dat het ziekenhuis nog bestaat en het personeel nog met evenveel passie voor het vak aan het werk zijn. Al een aantal jaren moet het personeel slecht nieuws op slecht nieuws incasseren. Maar juist met deze actie willen ze laten zien dat het ziekenhuis nog in bedrijf is. Voorafgaand de foto in Hoogeveen zal er aanstaande maandag een foto van het personeel van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal gemaakt worden. De gemaakte foto zal in veel nieuwsmedia te zien zijn

5 gedachten over “Personeel Bethesda op de foto om te laten zien dat ze er nog zijn

 • Maar de oogarts, gynaecoloog, kinderartsen,spoedeisende hulp met assistenten ontbreken op de foto ……

  • Moedig vind ik het wel om op de foto te gaan voor een ZKH wat geen ZKH meer is. Ik kies voor Wilhelmina ZKH in Assen. Bethesda Hoogeveen is in de weekenden gesloten.
   Bethesda is straks een Polikliniek. De patiënt moet voor het vervolgtraject naar een ander ziekenhuis. Verstandiger is het om meteen baar Assen of Zwolle te reizen.

 • Bethesda straks een Polikliniek. Het zal niet duren. Straks in het weekend gesloten, binnen afzienbare tijd ook doordeweeks. Mensen trekken nu al weg naar Assen, Meppel en Zwolle.
  Hier is voor gewaarschuwd maar men dacht het beter te weten. Men vind het vreemd dat personeel weggaat en patiënten elders hun ziekenhuis kiezen. Eerst alles weghalen en dan zeggen een personeelstekort te hebben. Als afgestudeerd verpleegkundige kies je er toch hoor om in een ziekenhuis te gaan werken en niet op een polikliniek. Lijkt mij zo logisch als wat. Bethesda heeft voor mij afgedaan zo ook Treant.
  De inwoners van Hoogeveen zijn niet gek en willen behandeld worden in een ziekenhuis ipv een ziekenhuis waar alles weggehaald is. In het weekend is het ook nog gesloten. Dan is de keuze snel gemaakt nl. Assen, Meppel of Zwolle. Nb. Treant bungelt weer onderaan de lijstjes van het AD van de ziekenhuizen. Slechter kan het niet.

 • @gerard
  Een personeelstekort is bij Treant geen sprake van. 🙂
  Ze hebben een personeelsoverschot van 500 gecreëerd.

  • Straks is er geen personeel meer nodig als er geen Bethesda meer is, want de patiënten zoeken hun heil nu al elders in Assen en Zwolle.
   Emmen schijnt nu alle zorg te krijgen en blijft een ziekenhuis.
   Emmen, Emmen en nog eens Emmen. Treant kan zijn naam in Scheper veranderen en Hoogeveen als bijkantoor, als ook Stadskanaal.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: