Amusement

Within Temptation op Muziekfeest Pesse

Pesse – Within Temptation. De legendarische leiders van de symfonische metal en met een carrière van ruim twee decennia komen op 30 mei weer naar Pesse, na een overweldigend optreden in 2016.

Op 1 februari 2019 kwam het zevende studioalbum RESIST uit, dat een nieuwe wind (en een #1 positie in Duitsland) door de metal- en rockwereld liet waaien. Met 7 studio-albums – Enter [1997], Mother Earth [2000], The Silent Force [2004], The Heart of Everything [ 2007], The Unforgiving [2011], Hydra [2014] – en meer dan 3,5 miljoen verkochte albums op hun naam, draait de band onder begeleiding van Sharon den Adel en Robert Westerholt nog steeds op volle toeren. Het is één van de meest succesvolle, al dan niet de meest succesvolle, heavy rockbands die Nederland ooit gekend heeft.

WITHIN TEMPTATION stond eerder op alle grootste festivals van Europa – Download, Hellfest, Wacken Open Air en Graspop en won diverse internationale prijzen, waaronder een World Music Award, MTV Europe Music Awards en een Metal Hammer Award.

Geef een reactie