Thrianta neemt deel aan twee gezusters korfbalcup

Hoogeveen – Aankomende zaterdag speelt de ittica formatie in hun eigen thuishal een voorbereidings toernooi. Dit toernooi wordt voor de derde keer gehouden en krijgt een nieuwe winnaar aangezien eerdere winnaars Zkc’19 En Ritola deze editie niet mee doen.

Naast Thrianta nemen ook Hhv en Wwc deel aan het toernooi. Hhv en Thrianta zitten ook bij elkaar in de competitie, dus dit zal al een mooie test zijn voor beide ploegen. Wwc komt in de zaal uit in de derde klasse, maar vorig jaar wist het nog wel eenmaal te winnen van de hoogeveeners. Uiteindelijk gingen de geel blauwen en toen wel met de titel vandoor waardoor het dus net als Hhv in de tweede klasse uit komt.

Thrianta opent het toernooi tegen WWC. Deze wedstrijd staat gepland om 18.30 uur. Hierna nemen WWC en Hhv het tegen elkaar op. Deze wedstrijd zal om 19.30 starten. Als slot stuk van de twee gezusters korfbal cup staat de derby van de gemeente Hoogeveen op het programma. Om 20.30 uur strijden dan Hhv en Thrianta tegen elkaar. De wedstrijden zullen deze avond 2×20 minuten duren. De wedstrijden zullen in het stadion worden gespeeld van het Activum.

Normaal zouden de reserves in de ring ook het zelfde toernooi spelen. Helaas neemt WWC geen tweede mee dus zullen Thrianta en Hhv een volledige wedstrijd tegen elkaar spelen. Deze wedstrijd begint om 17.30 uur.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord