Help het gebroken gezin van Djamilla aan rust

Hoogeveen – Bij ons op de redactie kwam de oproep binnen tot een doneeractie. A. Bisschop leeft zo enorm mee met de familie dat ze een actie heeft opgezet. Help deze getroffen familie aan rust. Het leed dat door een ander is aangedaan is met geen pen te omschrijven. Met deze actie hoopt ze de familie die achterblijft even er tussen uit te kunnen laten gaan. 

Gebroken gezin verdient ontspanning

Het gezien maakte een half jaar geleden een van de ergste dingen in hun leven mee. Hun 12-jarige dochter Djamilla werd door iemand die ze dachten te vertrouwen vermoord. In mei komt de zaak voor de rechtbank en zal er een uitspraak plaatsvinden.

Maar intussen zijn de harten van deze familie gebroken, gebroken door verdriet en het gemis van Djamilla. Ze zijn hun kind en of zusje verloren. De spanning van de rechtszaak eist ook zijn tol. Het wordt te veel, de emoties worden te veel en breekt de familie langzaam op.

Hieruit volgde een initiatief voor een vakantie, zodat na de rechtszaak een mogelijkheid word geboden om te ontspannen, uit te rusten en bij te komen. Mevrouw Bisschop hoopt dat ze met deze vakantie kunnen uitrusten en weer energie op te kunnen doen. En samen als gezin weer wat plezier in het leven te krijgen.

Wilt u helpen ? Klik op deze link om een donatie te doen.

In liefdevolle herinnering Djamilla Marissen.

Geld inzamelen | Help een gebroken gezin aan even wat rust

Deel dit bericht!

3 gedachten over “Help het gebroken gezin van Djamilla aan rust

 • 27 mei 2018 om 11:30
  Permalink

  Wat was er verkeerd aan de reacties die hier stonden?
  Denk iemand dat deze familie belang heeft bij deze liefdadigheid, hoe goed bedoeld ook?

 • 27 mei 2018 om 12:48
  Permalink

  Echt alle begrip en medeleven voor deze trietse situatie.
  Maar om nu te gaan bedelen voor geld op social media vind ik ook niet gepast 🙁

Geef een antwoord