Nieuw in De Tamboer: De Formule 1 Show

Hoogeveen – Dinsdag 2 juni 2020 komt de Formule 1 Show met Olav Mol en Jack Plooij naar De Tamboer, dat maakte het theater vandaag bekend. Sinds Max Verstappen als eerste Nederlander de Grand Prix won is de belangstelling voor Formule 1 enorm toegenomen, het is dan ook de snelst groeiende sport in Nederland. De kaartverkoop is vandaag gestart. 

Duik in de Formule 1 wereld met Olav Mol en Jack Plooij

Olav en Jack

Voor de echte liefhebbers is een Formule 1 wedstrijd niet compleet zonder het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. Olav is al sinds 1991 commentator bij GP’s en is de laatste jaren actief voor Ziggo Sport. Hij is de grootste expert op het gebied van Formule 1! Van de hele geschiedenis van de sport tot aan obscure feitjes, Olaf weet het allemaal. Verslaggever Jack interviewt coureurs en is altijd in de pitstraat te vinden.

Samen staan de twee in het theater garant voor een avond vol interessante feitjes, anekdotes en geheimen van coureurs. Olav en Jack geven met de Formule 1 Show een exclusieve kijk achter de schermen van de Formule 1, die interessant is voor zowel kenners als leken!

De Formule 1 Show 2018 © Sjoerd van Heumen & Bob Bronshoff

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Geef een reactie