1e Hoogeveense tennisavond wederom een succes

Hollandscheveld – Tennisverenigingen De Weide, HLTC Spaarbankbos en de Hollandscheveldse tennisclub houden ieder jaar een drietal open Hoogeveense Tennisavonden.

Op deze vrijdagavonden wordt een dubbelcompetitie gehouden waarbij alle leden van de Hoogeveense tennisclubs welkom zijn. Vrijdag 1 november vond de eerste avond plaats op het tennispark van Hollandscheveld. De avond was, net zoals voorgaande jaren, weer een groot succes en zat helemaal vol. 20 koppels verdeeld over 4 poules speelden de hele avond partijtjes van 20 minuten. Aan het einde van de avond kregen de winnaars prachtige prijzen van the Kitchen, het Koetshuis en wijn van Dikkers.

Volgende edities

De inschrijvingen voor de volgende edities lopen alweer. HLTC vervolgt op 13 december de reeks. Daarna is De Weide (24 januari) aan de beurt. De deelnemers worden ingedeeld op sterkte zodat iedereen voldoende uitdaging heeft op zijn of haar niveau. Aan het einde van de avond zijn de winnaars bekend. Je kunt je opgeven via hoogeveenstennis@gmail.com

Geef een reactie