Amusement

Kerstconcert in MFC de Magneet

Hoogeveen – In aanloop naar de kerstdagen zal er op 14 december 2019 een kerstconcert worden gehouden. Enkele enthousiaste inwoners uit de wijk Krakeel hebben zich in de afgelopen periode ingezet om het programma rond te krijgen.

Een gevarieerd zang- en muziekprogramma zal worden voorgedragen. Deelnemende partijen zijn: Gereformeerd Christelijk Mannenkoor Adoramus, Hoogeveensche Harmonie, Gospelkoor Rejoice, Kinderkoren en enkele individuele muzikanten. Het beloofd een sfeervolle en warme avond te worden. De officiële poster kunt u op korte termijn tegemoet zien.

Vrolijk kerstfeest voor iedereen!
Kerstfeest is een feest van verbinding. Vanuit deze gedachte is het belangrijk om te melden dat iedereen zich van harte welkom mag weten. Het betreft een kerstconcert voor mensen in alle doelgroepen, gelovig en ongelovig. Om deze reden zal het kerstconcert naast het Christelijk repertoire ook worden voorzien van toepasselijke eigentijdse muziek. Onze wens is om samen op weg te gaan naar een vrolijk kerstfeest.

Doelstelling
Het is de bedoeling om een gevarieerd programma te bieden met diverse koren, muzikanten en zangers. Ondanks dat het kerstfeest haar oorsprong kent vanuit het Christelijk geloof, is het belangrijk om te benadrukken dat het programma gevarieerd is voor elke doelgroep, gelovig en ongelovig.

Scholen
Vanuit de scholen zullen er enkele projectkoren optreden. Dit betreffen twee samengestelde koren. Het ene koor  zal samengesteld worden uit ouders van kinderen en het andere koor zal samengesteld worden uit kinderen. Beide scholen uit de wijk zijn voornemens om mee te doen.

Kerstverhaal
Het kerstverhaal zal verteld worden op basis van hedendaagse situaties met het Christelijke kerstmoraal. Het kerstverhaal wordt verteld door geestelijk verzorger Nannie Bos en wijkbewoner René Aalders.

Locatie: MFC de Magneet Grote Beer 22 7904 LW Hoogeveen
Aanvang: 19.00 uur
Entree: Gratis

Geef een reactie