Comfort Floors schenkt Noordscheschut 5 nieuwe tenues

Noordscheschut – Edwin Talen van Comfort Floors uit Hoogeveen heeft de heren van Noordscheschut 5 in het nieuw gestoken. Zo lopen de mannen er netjes bij tijdens de wedstrijden. De enthousiaste ondernemer heeft de ploeg een volledig nieuw wedstrijdtenue geschonken. 

ComfortFloors is gespecialiseerd in vloerverwarming voor bedrijven en particulieren. Bent u geïnteresseerd in vloerverwarming? Bent u op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid, energiebesparing en korte installatietijden? Dan bent u bij Comfort Floors aan het juiste adres. Comfortfloors is specialist op het gebied van infrezen van vloerverwarming, maar ook voor traditionele vloerverwarming kunt u bij onze specialisten terecht.
ComfortFloors kenmerkt zich door haar goede prijs-kwaliteit verhouding en maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloerverwarming. ComfortFloors behoort tot de kopgroep van de vloerverwarming sector en wat hun uniek maakt is het door Comfort Floors geïntroduceerde ALL-IN concept.

 

Geef een reactie