Veilig op weg met de e-bike

Hoogeveen – Op dinsdag 8 mei wordt er een bijeenkomst gehouden over hoe men veilig de weg op kan met een e-bike. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting Ouderenwerk Hoogveen, SamenRichtingNul, Stichting Welzijnswerk en Edubike. De leerzame middag vindt plaats in Het Knooppunt aan de Jan Dekkersstraat 1a vanaf 13:30 tot 16:00 uur.

Senioren kiezen steeds vaker voor een e-bike, waardoor ze vaak langer kunnen blijven fietsen. Het is een gemakkelijk en duurzaam vervoersmiddel, maar hoe kun je er veilig mee deelnemen aan het verkeer? Tijdens de bijeenkomst ‘Veilig op de weg met de e-bike’ geven een fietsdocent en een beweegdocent hier informatie over en verfrissen uw verkeerskennis op. U zult er van versteld staan hoeveel er is weggezakt!
Een gezellige en leerzame middag in en om Het Knooppunt, waarbij u ervaringen kunt uitwisselen en meer te weten komt over de gebruik van de e-bike. Zo kunt u weer veilig de weg op tijdens uw fietstochtjes.

Deelname is gratis. Het is fijn als u uw fiets meebrengt naar de bijeenkomst. Meer informatie kan opgevraagd worden bij Aleida Muis op telefoonnummer: 06 43458620.

Deel dit bericht!

Geef een reactie