CDA fractie vergadert in Tiendeveen

Tiendeveen – Op donderdag 7 november vergadert de CDA fractie in het MFC De Eiken in Tiendeveen. Van 19:00 – 20:00 uur is er een inloopuur. Heeft u een vraag? Wilt u iets onder de aandacht brengen van de fractie? Natuurlijk kan dat altijd, maar nu wordt dat extra gemakkelijk.

Klaas Kroezen, fractielid: “Het CDA vergadert één keer in de twee maanden in een wijk- of dorpsgebouw om de inwoners op een laagdrempelig manier te ontmoeten. Gewoonlijk vergaderen we in het gemeentehuis, maar dat kan voor sommige inwoners een drempel zijn. We denken dat het fractie inloopuur een goede manier is om met elkaar in gesprek te gaan.”

De onderwerpen kunnen over heel veel verschillende zaken gaan, die in een wijk of dorp spelen. Naast de wijk- en dorpsbezoeken, brengt het CDA ook bezoeken aan bedrijven en instellingen. Zo is de fractie in oktober op werkbezoek geweest bij de NNCZ. U kunt de fractie altijd uitnodigen voor een werkbezoek door eenvoudig een mailtje te sturen naar: info@samenthuisinhoogeveen.nl

 

Deel dit bericht!

Geef een reactie