B.S.V. Anbergen Drenthe weer goed op dreef in Borger

Hoogeveen – Afgelopen zaterdag  2 november was judo vereniging B.S.V. Anbergen Drenthe actief in Borger. Dit keer vonden en 3 soorten wedstrijden plaats een opstap toernooi voor beginnende wedstrijd judoka’s , een gewoon toernooi voor ervaren wedstrijd judoka’s en een ne-waza toernooi dat is een grond toernooi waarbij je alleen op de grond mag judoën.

Lars van der Veen behaalde een gouden medaille bij het gewone judo toernooi, Sven Koops behaalde hier een mooie 2e plek. Django Botter wist een 4e plek te behalen. Bij het opstap toernooi zijn gebroeders  Kejano en Jovani Alferink beide 4e geworden. Bij het Ne-waza toernooi is Rik Boertien 2e geworden.  Weer mooie resultaten voor B.S.V. Anbergen Drenthe