Belevingsbos krijgt weer bezoek van hufters

Noordscheschut – ‘De nood was blijkbaar zo hoog dat u deze 2 plankjes direct nodig had en u geen andere kans zag dan deze uit het brugje uit ons bos te halen. U bent heel netjes te werk gegaan en hebt zelfs de schroeven waar u geen behoefte aan had naast de brug gelegd” Zo begint het verhaal op de facebookpagina van de Schutse Bengel 

Paula Benjamins vervolgd haar betoog met: ”Mocht de nood in de toekomst nog een keer zo hoog zijn, meld u zich dan bij mij. U kunt dan van mij wel plankjes krijgen en zo ontstaat er in de brug niet nog meer gevaarlijke gapende gaten.

Ik hoop dan ook maar dat het u echt om de plankjes ging en niet met een zieke gedachte rond loopt om expres deze planken er uit te halen met als doel dat spelende kinderen of wandelaars zich bezeren.

U snapt natuurlijk wel dat wij hier aangifte van gaan doen en dat alle vrijwilligers extra rondes door het bos gaan lopen ter controle. Ook hopen wij dat meer ‘schutters’ ons willen helpen met een oogje in het zeil te houden.

En dat helaas een dag nadat wij een productieve en mooie Natuurwerkdag hebben beleefd. Hierbij hebben vele vrijwilligers gewerkt aan het nog mooier maken van ons Belevingsbos”.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord