11e Giga G Festival Pesse was vrolijk en sfeervol

Pesse – Het GigaG Festival in Pesse is dit jaar voor de 11e keer georganiseerd. Het was voor alle bezoekers van jong tot oud weer een feest waar lang naar is uitgekeken. Tijdens deze avond kwamen onder andere Rene Karst, De Dikdakkers, De Alpenzusjes, Jannes en Stef Ekkel op het podium. Ook was de Altiband aanwezig om de bezoekers sfeervol op te vangen. 

De eerste zanger op het podium Rene Karst maakte het publiek warm, met nummers als Te dik in de kist, In de supermarkt en vele anderen bracht de sfeer in het massaal toegestroomde publiek. Stef Ekkel nam tijdens Te dik in de kist het podium over en zong ook nog een aantal andere nummers.

De Alpenzusjes lieten de hele tent naar voren en achteren gaan. Het feest nummer bracht diverse polonaises door de zaal.  De Dikdakkers zetten daarna de hut helemaal op de kop. Het liedje Men opa en Ik zie een ster zong de zaal luidkeels mee. Jannes sloot de avond feestelijk af. De Koning van de Piratenmuziek gaf alles wat hij had en kan ook op een leuke avond terug kijken.

Tijdens alle optredens zag je vrolijke en enthousiaste mensen die zicht uitmuntend vermaakt hebben. Ook buiten was het gezellig druk. Zaten mensen lekker bij elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Morgen avond zal het grote Muziekweekend los barsten. Met Kensington, Miss Montreal en Rowwen Hèze

[metaslider id=”2346″]

Foto’s gemaakt door GD Fotografie

Deel dit bericht!

Geef een antwoord