Optreden van wereldformaat door The Fortunate Sons

Hoogeveen – Op dinsdagavond trad de Amerikaanse band The Fortunate Sons op in theater De Tamboer. Deze band is een tribute aan Creedence Clearwater Revival en is afkomstig uit Chicago, Amerika. ’s Werelds grootste tribute aan Amerika’s beste band en dat hebben ze deze avond zeker laten zien.

De Amerikaanse band toert momenteel door Europa en treed tijdens de tour op in theaters door heel Nederland. Met vintage uitrusting en speciaal op bestelling gemaakte instrumenten willen The Fortunate Sons de levendige muziek van Creedence Clearwater Revival in ere houden, met het gevoel van Woodstock in de zomer van ’96. De tributeband speelde niet alleen muziek, maar vertelde tussendoor ook leuke feiten over CCR waar weinig mensen van gehoord hadden.

De tributeband komt uit Chicago, Amerika en toert regelmatig langs de kustlijn van deze staat, net zoals Creedence Clearwater Revival vroeger deed. De persoonlijke binding met deze band zorgde dan ook voor een écht CCR-gevoel bij de bezoekers. Voor de pauze zat de sfeer er al gauw in, maar na de pauze barste het pas echt los. Het publiek begon mee te zingen en te dansen, wat de band nog meer opzweepte om er echt een feest van te maken. “Wat zijn jullie een geweldig publiek, dank jullie wel!” Dat waren de woorden van de band die regelmatig herhaald werden tijdens het optreden. Andersom vond het publiek het zelfde, want ook na het optreden waren mensen druk aan het napraten over de geweldige avond.

 

Foto’s: GD Fotografie.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord