Veelprijzen voor B.S.V Anbergen Drenthe in Zwolle

Zwolle –   zaterdag 26 oktober 2019 vond er het (open) ijsel- vecht judo toernooi plaats in Zwolle.  Dit toernooi was voor de ervaren wedstrijdjudoka’s maar er was ook een opstap toernooi voor beginnende wedstrijdjudoka’s.

B.S.V. Anbergen Drenthe uit Hollandscheld heeft weer goed judo laten zien bij dit judo toernooi. Het is weer 1 van de eerste toernooien voor de meeste judoka’s in dit nieuwe seizoen, maar dat was aan de resultaten niet te zien.
Bij het opstap toernooi werden er 2 gouden bekers uitgereikt aan Django Botter en Kejano Alferink uit Hollandscheveld. Sven Koops behaalde een mooie 2e plek en Jovani Alferink een 3e plek.

Bij het toernooi voor de ervaren wedstrijdjudoka’s werd Lars van der Veen en Yoran de Boer 3e. En Gerben Benjamins wist een gedeelde 3e plek mee naar huis te nemen.  Op naar het volgende toernooi 2 november in Borger.

foto en verslag : Merlissa Scholing (B.S.V Anbergen Drenthe)