Hollandscheveld moet punten delen met BSVV

Hollandscheveld – BSVV kwam deze heerlijke voetbal zaterdag op bezoek op sportpark de Oosthoek. BSVV blijft altijd een lastig te bespelen tegenstander voor het team van trainer John Kikkert.
Ook de eerste helft bleek dit weer zo te zijn. Hollandscheveld kwam na 13 minuten spelen wel op voorsprong door een doelpunt van Robin Bijl. Maar in de 27e minuut kwam BSVV langs zij. Nog geen 5 minuten later maakte Kevin Span een overtreding in het strafschopgebied en de scheidsrechter gaf een penalty aan de gasten uit Bovensmilde. Deze werd goed binnen geschoten. Devlin Hartman haalt de bal nog een keer van de lijn en Lennard Vos redde nog een keer prima.

Na rust kwam er een ander vv Hollandscheveld uit de kleedkamer. Na 5 minuten was het Maykel Mol die een hoge bal naar voren schoot en Jeroen Everts schoot hem schitterend binnen 2-2. vv Hollandscheveld domineerde de tweede helft en in de 83e minuut was het wederom Jeroen Everts die de keeper verschalkte. Het was nu zaak om de ballen weg te werken en de voorsprong te behouden. Maar in de blessuretijd een communicatie foutje achterin bij Hollandscheveld en maakte BSVV de 3-3. Een zuur tegendoelpunt, waar de thuisploeg zicht had op 3 punten, werden de punten nu gedeeld.

Volgende week zaterdag moet vv Hollandscheveld op bezoek bij de buren uit Hoogeveen. De wedstrijd tegen vv Hoogeveen begint om 14.30 uur.