G-voetbal line-up bij HZVV – AC

Hoogeveen – Rond de wedstrijd HZVV 1 tegen ACV 1 organiseert HZVV op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur een line-up met g-voetballers.

HZVV sluit zich hiermee aan bij het landelijke initiatief van de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport om  g-voetbal extra in de schijnwerpers te zetten en op die manier kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking enthousiast te krijgen voor g-voetbal.

HZVV  is één van de 22 verenigingen in Nederland die tot en met zondag 10 november een lokale g-voetbal line-up organiseert in Nederland. Samen met de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport wil HZVV in deze periode het g-voetbal in the spotlight zetten.

Line-up OranjeLeeuwinnen

Naast deze unieke ervaring ontvangen alle deelnemers aan de lokale line-up ook een kaartje voor de EK-kwalificatiewedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Slovenië op dinsdag 12 november in de GelreDome in Arnhem.

Rondom deze wedstrijd vragen de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport ook extra aandacht voor het g-voetbal. In navolging van de g-voetbal ‘Oranjevriendjes’ line-up, die vorig jaar werd georganiseerd bij de Oranje mannen tegen Frankrijk, organiseren zij ook rondom deze wedstrijd wederom een line-up met g-voetballers.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord