Echtpaar Hilberdink 65 jaar getrouwd. Een briljanten huwelijk

Hoogeveen – Woensdag 23 mei was het 65 jaar geleden dat echtpaar Hilberdink trouwde. Namens de gemeente Hoogeveen bracht wethouder Giethoorn de gelukwensen over. De bos bloemen van de gemeente was zo groot dat hij over 2 vazen verdeeld moest worden. Meneer Hilberdink is geboren in Hoogeveen en Mevrouw Hilberdink in Hollandscheveld.

Het feest hebben ze thuis gevierd in hun gezellige en knusse huisje aan de Willemskade met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Omdat de familie zo groot is stond er een groep voor het huis, in huis waren 3 tafels naast elkaar geschoven waar familie aanzat en ook achter in de tuin stond familie. Veel geluk gehad met het mooie weer anders had het niet gepast. Sinds hun trouwen wonen ze al in de “Oude Bouw”. Eerst aan de Emmastraat. Later zijn ze verhuisd naar de Willemskade. Van de familie hebben ze een hele mooie lounge set gekregen voor buiten.
Meneer (86) is altijd schilder geweest en mevrouw (85) zorgde voor het gezin. Nu moet er voor hun gezorgd worden. Elke dag hebben ze hulp. Vol trots laat meneer de brief zien die zij van de Koning en Koningin hebben gekregen. Hierin staat hoe bijzonder het is om 65 jaar getrouwd te zijn. Deze brief heeft een speciaal plekje gekregen in hun huis. Ook is meneer Hilberdink erg trots op zijn vader. Zijn vader stond bekend als mensenredder. In 1935 heeft zijn vader een oorkonde gekregen voor het redden van iemand die met zijn kar belandde in het kanaal en er niet meer op eigen kracht onderuit kwam.
Grote hobby van beide is bingo spelen. Nog elke week doen ze dit. Verder houdt de heer Hilberdink van vissen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord