Een kleintje vrijwilligersmarkt

VrijwilligersHoogeveen organiseert op woensdag 30 oktober van 10.00 – 16.00 uur een kleintje vrijwilligersmarkt in kringloopwinkel Het Goed. Naast een oriëntatie op vrijwilligerswerk kunnen bezoekers om 11.00, 13.00 en 15.00 uur deelnemen aan een workshop Tweedehands liefde in jouw huis. Deze workshop wordt bezoekers gratis aangeboden in het kader van Oktober Vrijwilligersmaand: VrijwilligersHoogeveen ontmoet Hoogeveense burgers bij Het Goed!

Een impressie van het vrijwilligersveld presenteert zich op deze dag actief en laat zien hoe vrijwillige inzet er bij hun organisatie anno 2019 uit ziet. Bezoekers kunnen onder het genot van een kopje koffie (knip de bon uit de eerder verschenen Vrijwilligerskrant) rondwandelen in de winkel en inspiratie op doen over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Ook kunnen bezoekers inspiratie opdoen over hoe ze eenvoudig oude met nieuwe spullen kunnen combineren en passend maken aan het eigen interieur.

Voor “kleintje vrijwilligersmarkt” zet Kringloopwinkel het Goed graag haar deuren open. De workshops komen tot stand met medewerking van woonblogger Karin Pielage (eenigwonen.nl). Karin vertelt hoe je kunt slagen voor woonaccessoires en meubels uit de kringloopwinkel en deelt haar ervaringen en tips over ‘tweedehands liefde’ in huis.

Kleintje vrijwilligersmarkt is vrijblijvend te bezoeken en voor de workshops hoeft u zich niet aan te melden.

Meer informatie over deze dag is te verkrijgen bij vrijwilligersHoogeveen, telefonisch via 0528-278855 (receptie SWW) of via info@vrijwilligershoogeveen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord