HODO verliest in slotminuut van Musselkanaal

Het zat HODO deze zondag niet mee in de wedstrijd tegen Musselkanaal. Na 90 minuten stond er een 3-4 einduitslag op het scorebord. In de allerlaatste minuut was het Ruben Manning die uit een corner de winnende treffer achter HODO doelman Gijs Kroezen tikte. Met de nederlaag kwam HODO sneu weg, de ploeg had op zijn minst een puntendeling verdiend maar stond na afloop dus met lege handen.

In de beginfase ging het spel op en neer met kleine kansen voor beide partijen maar HODO kwam ook in deze wedstrijd op achterstand, in de 24e minuut kreeg Rolf Kayser de bal vanuit de kluts voor de voeten en hij scoorde de 0-1. HODO toonde echter veerkracht en net voor rust kreeg HODO een strafschop. Musselkanaal aanvoerder Gerwin Schmitz kreeg de bal in het 16 meter gebied  tegen zijn hand en scheidsrechter Wever wees terecht naar de stip. Ferrie Fieten benutte dit buitenkansje gretig en hij scoorde de 1-1. Met deze stand werd ook de kleedkamers opgezocht door beide ploegen. Net na rust ging het echter razendsnel, de meeste toeschouwers zaten nog in de kantine toen Patrick Timmerman HODO op een 2-1 voorsprong bracht. Lang kon HODO niet genieten van de voorsprong want Jordy Oost bracht met een prachtig doelpunt beide ploegen weer op gelijke hoogte. HODO kwam in de 57e minuut weer op voorsprong toen Patrick Timmerman een fout van Musselkanaal doelman Noah Sahetapy afstrafte en hij scoorde beheerst de 3-2. Ook deze voorsprong hield echter niet lang stand, via wederom Jordy Oost werd het 3-3. In de 70e minuut werd de opdracht voor HODO nog iets lastiger toen Ferrie Fieten na een te wilde tackle een rode kaart voorgeschoteld kreeg van scheidsrechter Wever. HODO hield echter goed stand en was zelfs met 10 man zeker niet de mindere van Musselkanaal. In de allerlaatste minuut ging het echter alsnog fout voor de Hollandschevelders toen Ruben Manning toch nog de winnende treffer maakte voor Musselkanaal. Volgende week zondag 27 oktober speelt HODO een uitwedstrijd tegen rode lantaarndrager Sellingen. Aanvang van deze wedstrijd op het sportpark van vv Sellingen is 14.00 uur.

Man van de wedstrijd: Marcel Pol.