Hollandscheveld pakt punten mee van Avereest

Avereest was de tweede tegenstander waarvan de oranje zwarte equipe van John Kikkert dit seizoen drie punten pakte.
Na de spannende wedstrijd van vorige week tegen CSVC waarin Hollandscheveld het in de laatste minuut besliste was deze wedstrijd in de eerste helft al beslist.

De eerste helft was vv Hollandscheveld vooral de bovenliggende partij. De thuisploeg speelden slordig en werden eigenlijk niet gevaarlijk. Achterin bij vv Hollandscheveld stond de verdediging goed georganiseerd en gaf nagenoeg niets weg.
Na een half uur spelen werd de score geopend. Het was Jan Hagen die de bal op maat geeft op Robin Bijl en hij schiet de bal over de keeper tegen het net.
Net voor rust is het Roy Strijker die met een harde schuiver de keeper passeert en dus was het heerlijk rusten voor ’t Oekie.

Na rust probeert Avereest de druk op te voeren en gaan hogerop spelen, hierdoor komt Hollandscheveld minder aan voetballen toe, Maar ook nu geven ze weinig weg. De ingevallen Mathijs Snippe werd in het strafschopgebied naar de grond gewerkt en deze overtreding werd bestraft met een rode kaart en een strafschop.
Roy Strijker meldde hem voor de penalty en kon de wedstrijd op slot gooien, maar helaas scoorde hij niet, hij schoot naast.
Het was weer wachten tot de laatste minuut, Bertin Kiers gaf een dieptepass op Thom Koopman en hij kwam oog in oog met de keeper en bleef rustig en scoorde de 0-3.

Zaterdag a.s. komt BSVV op bezoek op de Oosthoek, aanvang 14.30 uur.

foto en verslag : Jessica Mol