Amusement

VUE week 21 met onder andere Champions League finale

Premières:

Overboard

De remake van de comedy uit 1987! Wanneer een verwende, rijke jachteigenaar overboord valt en zijn geheugen verliest, wordt hij slachtoffer van zijn slecht behandelde schoonmaakster die uit is op wraak.

Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om de luxe jacht van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen.
Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is. Terwijl Leonardo zich voor het eerst in zijn leven in het zweet werkt voor zijn ‘gezin’ geniet Kate van haar wraak. Maar hoe lang kan ze haar leugen nog verborgen houden…

Gerelateerde afbeelding

 Solo: A Star Wars Story

Een compleet nieuw avontuur uit een ‘galaxy far, far away’, dat het verhaal vertelt over het verleden van de iconische smokkelaar, Han Solo en ieders favoriete Wookiee, Chewbacca.

Han Solo – Een smokkelaar. Een schurk. Een held. Een nieuw Star Wars verhaal. Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een ‘galaxy far, far away’ in Solo: A Star Wars Story. Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookiee, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden.
Na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld raakt Han Solo bevriend met zijn co-piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga…

Afbeeldingsresultaat voor solo a star wars story

Vue Sports.

Op zaterdag 26 mei strijdt Liverpool met Real Madrid om de beker van de UEFA Champions League. Met twee Nederlanders aan de kant van Liverpool is het een finale met een Nederlands tintje.
Vue zendt de belangrijkste Europese wedstrijd van het jaar wederom uit op het grote scherm en jij kan erbij zijn! 

 Afbeeldingsresultaat voor champions league finale

Filmhuis Hoogeveen: The Beguiled

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld – tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

Gerelateerde afbeelding

 Vue Plus: The Leisure Seeker

Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen, van Massachusetts naar Florida. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en voor elkaar terug. Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.

Afbeeldingsresultaat voor The Leisure Seeker

 Programma week 21

Geef een reactie

Aankomende evenementen