Gezellige kraammarkt in het WZA

Tweemaal per jaar vindt in het WZA (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) een gezellige en groots opgezette kraammarkt plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Op zaterdag 2 november aanstaande is de najaarseditie van deze kraammarkt. Een gezellig en informatief evenement voor alle jonge ouders en bijna-ouders.

De kraammarkt van het WZA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét kraamevenement van het Noorden. Dit jaar zijn er ruim vijftig standhouders van zeer verschillende aard, zoals professionele fotografen voor de mooiste babyportretten, mama-sport en kinderopvang. Voor zwangere vrouwen en jonge ouders zijn er veel stands met producten voor baby’s en informatie over geboortekaartjes, zwangerschapscursussen en babymassage. Verder zijn onder meer kraamorganisaties en borstvoedingsdeskundigen op de WZA-kraammarkt aanwezig. Ook het Ouder en Kind-centrum van het WZA presenteert zich. Voor grootouders, tantes, ooms en overige geïnteresseerden zijn er natuurlijk ook weer veel stands met kraamcadeautjes, knuffels en babykleertjes.

Zelf een ‘goodiebag’ vullen
Nieuw dit jaar is dat bezoekers zelf een goodiebag kunnen vullen. Ze halen een lege tas op bij de stand van het Ouder en Kind-centrum en kunnen bij de deelnemende standhouders kleine cadeautjes ophalen die erin kunnen. Er zijn lege tasjes voor de eerste 150 bezoekers.

Waar en wanneer

De kraammarkt vindt plaats op zaterdag 2 november 2019 van 10.30 uur tot 15.00 uur in het WZA, Europaweg-Zuid 1. De toegang is gratis. Informatie over de kraammarkt staat op www.wza.nl/agenda. foto: Shutterstock/WZA

Deel dit bericht!

Geef een antwoord