112/Misdaad

Spookrijdende fietsster aangereden

Hoogeveen: Een automobilist die woensdagavond van het het parkeerterrein van TVM de Van Limburg Stirumstraat wilde oprijden kreeg plots een vrouw op een fiets voor de auto, die aan de verkeerde kant van de weg en in de tegengestelde richting reed. De chauffeur had daarbij ook nog eens slecht zicht naar rechts door een heg. De vrouw werd aangereden en kwam ten val. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

4 gedachten over “Spookrijdende fietsster aangereden

  • Sterkte voor het slachtoffer. Maar het zat er een keer aan te komen, overal komen fietsers vandaan tegenwoordig. Toen ik de handhaving vroeg of dit mocht hier in Hoogeveen. Keek hij me simpel aan en zei er mag zoveel niet, Had het ook nog niet gehoord dat het heel veel voorkomt en het voor veel mensen een grote ergernis is!

  • Spookrijden is hier in dit gedeelte van Hoogeveen verschrikkelijk, kijk nou eens op het stukje Schutstraat zuidzijde tussen zuiderweg en Carstenstraat daar is het al zo gek als je er wat van zegt dat ze aan de verkeerde kant fietsen krijg je een grote bek. Het is wachten op nog ernstigere ongevallen .

  • Ik denk dat er nog meerdere ongelukken zullen volgen. Er zijn tegenwoordig ook al scooters die tegen de richting in rijden. Handhaving blijft rustig zitten afwachten.

  • Laatst moest je aan 1 kant langs omdat de andere kant was afgesloten, ook ik ben toen bijna aan gereden op de scooter ik wilde de beste man laten zien dat ik hier moest rijden , maar helaas was de beste man zo boos dat er niks uit te leggen viel ….

Geef een reactie