Echtpaar Koster-Kroezen 60 jaar getrouwd

Hoogeveen – Vandaag is het 60 jaar geleden dat Arend Koster en Jo Koster-Kroezen in de echt traden. Namens de Gemeente Hoogeveen bracht Burgermeester Karel Loohuis hun de gelukswensen.

Na een aantal jaren verkering en een half jaar verloofd te zijn geweest gaven ze elkaar op 16 oktober het ja-woord. Net zoals vele andere Hoogeveners hebben zij elkaar ook leren kennen op een mooie zaterdagavondwandeling op de Hoofdstraat.

Arend en Jo vinden het altijd fijn om samen dingen te ondernemen en lekker op pad te gaan. In het begin van hun huwelijk ging het gezin op de solex en brommer op pad. Later werd er in de zomer een caravan gehuurd op verschillende campings en was het genieten. Na een aantal jaren werd er zelf een caravan aangeschaft en gingen er ze lekker op uit. Hun fietsen gingen nu mee en werd en genoten van de natuur en menig dorpje of stadje werd aangedaan. Nadat de caravan er niet meer was gingen ze vaak met de bus buiten Nederland op vakantie.

Wanneer ze niet op vakantie waren was Arend regelmatig aan het viswater te vinden. Ook zijn volkstuin was een grote hobby. Jo is heel sportief, zij fietst een paar keer per week met een vriendin, zit op gymnastiek en ligt 1 keer per week in het zwembad. Daarnaast is ze ook altijd bezig met het creeëren van ware kunstwerken van kraaltjes en maakt ze 3d kaarten.

Zaterdag 19 oktober wordt dit huwelijksfeest samen met familie, vrienden en buren gevierd.

Geef een reactie