Apennoten - copyright Edwin Vermeulen
Amusement

Apennoten tijdens de herfstvakantie in De Tamboer

Hoogeveen – Woensdag 23 oktober staat de interactieve theatervoorstelling Zoveel Kleuren van Apennoten om 10.30 en 13.30 uur in De Tamboer. Apennoten bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Het trio is met het programma Apennoten regelmatig op televisie te zien. In Zoveel Kleuren komen de bekendste en leukste Apennoten liedjes voorbij en mag er dus gezongen en gedanst worden. Niet alleen door de muzikanten op het podium, maar ook de jonge bezoekers in de zaal mogen meedoen. Er mogen zelfs kinderen op het podium komen om een instrument te bespelen, te dirigeren of mee te zingen. De voorstelling is geschikt vanaf 2 jaar.

muziek maken & knutselen voor de allerkleinste theaterbezoekers

Maak je eigen instrument!

Na afloop van de voorstelling is er een gratis knutselworkshop in de foyer, waarbij een instrument gemaakt wordt. Met papier, scharen, hamers, kralen en lijm wordt er een ‘schudkoker’ of een ‘tingelklingel’ gemaakt, waar daarna natuurlijk mooie muziek mee kan worden gemaakt.

Apennoten

Menno en Bas zaten samen jarenlang in de BZT-show van KRO-NCRV. Nienke is zangeres en was van 2009 tot 2018 hét gezicht van Zappelin. Ze verzorgde ontelbare keren optredens voor de allerkleinsten en weet dus als geen ander hoe ze de jonge bezoekertjes op hun gemak kan stellen. Muzikaal feest gegarandeerd!

Kaarten voor Apennoten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Foto: Apennoten – copyright Edwin Vermeulen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: