Hollandscheveld pakt punten in slotfase

Hollandscheveld – De thuisploeg vv Hollandscheveld had in drie wedstrijden nog maar 1 punt gehaald, terwijl de gasten uit Coevorden nog ongeslagen waren. Vorig seizoen haalde Hollandscheveld regelmatig een gelijkspel tegen hoog geklasseerde teams, ook vandaag werd daar natuurlijk op gehoopt.

CSVC was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maat het lukte de gasten niet om te scoren/ De verdediging van Hollandscheveld stond vaak op de juiste plek om de bal te blokken of te onderscheppen. En anders vonden de Coevordenaren de uitstekend keepende Lennard Vos op hun weg.
vv Hollandscheveld kreeg weinig kansen en voetbalden vooral op eigen helft om de snelle voorwaartsen van CSVC af te stoppen.
Het gevaarlijkste moment voor de thuisploeg was een kopbal van Roy Strijker, waar de keeper van CSVC prima redde.
Met een 0-0 ruststand gingen beide ploegen richting de kleedkamer.
Na rust veranderde er weinig in het spelbeeld. CSVC bleef aandringen, maar kwam niet tot scoren, dus Hollandscheveld leek het weer voor elkaar te krijgen om een punt in de wacht te slepen tegen een top 3 ploeg.
In de 88e minuut werd Kevin Span naar de grond gewerkt en kreeg een vrije trap mee en de overtreding werd bestraft met een gele kaart.
Roy Strijker nam plaats achter de bal en van zo’n 20 meter krulde hij de bal heel geplaatst en hard langs de keeper van CSVC. Opluchting en blijdschap bij iedereen aan de kant van vv Hollandscheveld.  Vaak zit het vv Hollandscheveld tegen, maar vandaag zeker niet.
Pupil van de week was deze week Floor Bakker.
Volgende week zaterdag speelt Hollandscheveld uit bij Avereest, aanvang 14.30 uur. foto en verslag : Jessica Mol

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord