Woonconcept bedankt bewoners tijdens de Dag van het Huren

Hoogeveen: Gewapend met een glimlach en een aardigheidje bezoeken medewerkers van Woonconcept bewoners de wijken ’t Meugien in Meppel, De Gagels in Steenwijkerland en Tuindorp-Zuid in Hoogeveen. Zaterdag 12 oktober is namelijk Dag van het Huren.

“Een mooie aanleiding om de wijk in te trekken en bewoners te bedanken voor het huren van een woning van Woonconcept”, vindt Hendrikus Loof, programmamanager Bewonersparticipatie bij Woonconcept.

Gewoon eens een praatje
“We hebben natuurlijk vooral contact met bewoners als er iets aan de hand is. Als er iets stuk is, als overlast wordt ervaren of als Woonconcept ze uitnodigt om na te denken over een bepaald thema”, gaat Hendrikus verder. “Het is ook leuk om gewoon eens langs te gaan voor een praatje. Om te horen hoe het woont in de wijk en wat we kunnen doen om de bewoners trots te maken op hun thuis. Want dat is onze ambitie, dat alle bewoners trots zijn op hun thuis”.

Dag van het Huren #trotsophuren
Woningcorporaties zorgen al 100 jaar voor goede sociale huurwoningen, voor ruim 4 miljoen mensen in Nederland. Ze zijn trots op de (trouwe) huurders, de nieuwbouw- en renovatieprojecten, verduurzaamde en duurzame woningen en veel meer. Woonconcept doet voor de 3e keer mee aan de Dag van het Huren. Een speciale dag, georganiseerd door de brancheorganisatie van woningcorporaties. Vorig jaar zijn ruim 400 bewoners bezocht en de reacties waren erg positief. Aanstaande zaterdag viert Woonconcept dit opnieuw, met een kopje koffie en een aardigheidje. Bewoners kunnen een kopje koffie komen drinken of even een praatje maken met medewerkers van Woonconcept of hun huurdersverenigingen. “Kom gerust langs als u ons ziet staan, het belooft een zonnige dag te worden”, besluit Hendrikus uitnodigend.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord