Haunted House en Kleine Bosjes bij RegioRadio Hoogeveen

Hoogeveen – Donderdagavond 10 oktober weer twee onderwerpen in het programma RegioRadio: Haunted House en Tiny Forests.

Om 18.00 uur starten we met Haunted House. Het wordt griezelen in de weekenden van 18 en 19 en 25 en 26 oktober en 1 en 2 november. Hoogeveen krijgt dan een eigen Haunted House in het oude pand van de Kijkshop aan de Hoofdstraat, waar heksen op de brandstapel worden gegooid. Monique Oost gaat ons er van alles over vertellen.

Om 18.30 uur is er aandacht voor Tiny Forests. Grietje Loof van IVN Hoogeveen Drie scholen uit Hoogeveen krijgen binnenkort een ‘tiny forest’. Dit zijn inheemse mini-bosjes ter grote van een tennisbaan. Grietje gaat uitleggen wat er zo speciaal is aan die bosjes zijn en waarom ze nodig zijn.

RegioRadio is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt  online luisteren via www.radiohoogeveen.nl en via de app op uw telefoon. Ook is er de mogelijkheid mee te luisteren via de side bar van www.websitehoogeveen.nl hier vind u rechts bovenaan de Radio Hoogeveen knop.

Heeft u zin om mee te helpen als presentator, redacteur of in de techniek? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com

Deel dit bericht!

Geef een antwoord