Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 voetbaltoernooi

Hoogeveen – Voor de 10de keer wordt het ‘Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6’ voetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 in Hoogeveen georganiseerd. Dit toernooi wordt op alle Cruyff Courts in Nederland gespeeld, als voorronde voor de landelijke kwart-, halve en hele finales. Het winnende jongens- en meidenteam uit Hoogeveen krijgen dus niet alleen een beker, maar plaatsen zich ook voor de landelijke kwartfinale.

Afgelopen schooljaar waren Prof. Titus Brandsma bij de jongens en Het Spectrum bij de meiden de Hoogeveense kampioenen. Door goed samenspel en sportief gedrag schopten ze het zelfs tot aan de landelijke finale van de Cruyff Courts 6 tegen 6!

Ook dit jaar wordt er gestart met voorrondes, die plaats vinden op het Cruyff Court aan de Tamboerlaan in Hoogeveen-Zuid. Dit jaar wordt er wederom gespeeld tussen schoolteams. Elk team heeft een begeleider van 21 jaar of ouder. De voorrondes voor de meiden waren op 2 en 3 oktober. Op woensdag 9 oktober en donderdag 10 oktober worden de voorrondes voor de jongens gespeeld. Een week later op woensdag 16 oktober staat de Hoogeveense finaledag gepland voor de meiden en jongens. In totaal hebben zich 11 meidenteams en 15 jongensteams opgegeven. Ook dit jaar staan zowel de voorrondes- als de finalewedstrijden onder leiding van KNVB scheidsrechters. foto: sportief Hoogeveen

Geef een reactie