Voorstelling Drenthe Plat

Hollandscheveld – In het seizoen 2019/ 2020 brengt Drenthe Plat weer een gloednieuwe voorstelling.

Hierin zijn alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de Drentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelende sketches worden aaneen geregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat.

Drenthe Plat is, evenals z`n illustere voorgangers, keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal knotsgekke figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En zoals Mans de beveiliger, die alweer het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk & Geessie, die dolkomische anekdotes ophalen uit hun geboortedorp.

Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek gaat. De aanstekelijke liedjes in het programma worden live begeleid. Drenthe Plat speelt opnieuw een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, waar het zeer goed toeven is.

Op vrijdag 8 november komt de groep in Dorpscentrum `t Anker. De entreekaarten kosten € 12.50 per persoon en zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij het Anker. Aanvang 20.00 uur

Geef een reactie