Dames Hollandscheveld onderuit tegen SV Epe

Hollandscheveld – Afgelopen zaterdag mochten de dames van Hollandscheveld aftrappen tegen SV Epe. Vooraf was al bekend dat dit een lastig duel zou gaan worden. De dames hebben moeite met het maken van doelpunten maar geven tegelijkertijd veel doelpunten weg. Epe heeft daarentegen al elf keer weten te scoren in twee duels en is daardoor koploper in de competitie. Voor de dames was het dus taak om vooral in verdedigend opzicht weinig weg te geven.

Tot frustratie van de tegenstander wist Hollandscheveld met vallen en opstaan zich staande te houden en Epe van scoren af te houden. Toch wist Epe in de 25e minuut de 0-1 op het scorebord te zetten. En dat was ook uiteindelijk de stand waarmee beide ploegen de rust in gingen. Als de dames deze stand weten vast te houden, dan zou er misschien nog een stunt in kunnen zitten. Hollandscheveld kwam sterker uit de kleedkamer en het eerste kwartier van de tweede helft zorgde voor een mooie strijd tussen beide teams, echter leverde dit geen opgelegde kansen op voor de Oranje-Zwarte dames.

Niet verrassend was het daarom Epe die de tweede goal van de middag maakte in de 57e minuut. Een stunt tegen Epe was daarmee al zo goed als uitgesloten en moesten de dames de schade verder zien te beperken. Maar ook dat zat er niet in. In het laatste kwartier van de wedstrijd waren de dames moegestreden en moesten nog vier treffers incasseren waardoor de eindstand op 0-6 kwam te staan.

Verslag en foto: Remco Bos