Hollandscheveld neemt eerste punt mee uit Dedemsvaart

Dedemsvaart – Het eerste punt van het seizoen is binnen voor vv Hollandscheveld. In Dedemsvaart was SCD’83 de tegenstander en ook hun hadden tot aan vandaag nog geen punt.

In een rommelige wedstrijd met veel balverlies bij beide teams kwam de thuisploeg in de 25e minuut op een 1-0 voorsprong. De grootste kans op de 2-0 was ook voor SCD, maar de bal ketste via de paal weer terug in het veld. Hollandscheveld kon een paar spelde prikjes uitdelen, maar werd niet echt gevaarlijk. Na rust zette trainer John Kikkert de boel om. Merlijn Odink en Jeroen Everts werden naar de kant gehaald en Brian Okken en Robin Bijl kwamen erin. Robin Bijl was meteen heel dicht bij een doelpunt, hij stond volledig vrij, maar kopte de bal naast. Na een uur spelen was het wel raak voor Robin Bijl, hij werkte de bal over de keeper 1-1. Mathijs Snippe was net voor tijd nog heel dicht bij de 1-2, maar hij gleed de bal naast het doel. Gezien de hele wedstrijd was een gelijkspel misschien wel een terechte uitslag.

Volgende week ontvangt Hollandscheveld CSVC op sportpark de Oosthoek, aanvang 14.30 uur