Jaarlijkse AlkeFair op 12 oktober in Alteveer

Alteveer – Dit jaar zal de AlkeFair in Alteveer plaatsvinden op zaterdag 12 oktober 2018. Dorpshuis ‘De Alke’ barst dan weer uit zijn voegen met 30-40 kramen en honderden bezoekers. De fair, dit jaar in de herfst gehouden, is voor het hele gezin. Beauty&Fashion, inrichting, food, creatief, spelen en kinderkleding, permanente make-up en hondenspeelgoed, er is van alles te vinden tijdens de AlkeFair.

Zowel binnen als buiten kunnen de bezoekers zich vermaken. Buiten is er een springkussen te vinden voor de allerkleinste bezoeker, gesponsord door AlleZFlex te Zuidwolde. Tijdens de fair kunnen er ook prijzen verzilverd worden. Alle bezoekers krijgen een nummer en zowel in de ochtend as in de middag zal er een verloting plaatsvinden.  Natuurlijk verloten wij ook weer koppie met wat lekkers, ga hiervoor naar onze facebook en maak kans op deze mooie prijzen.

De fair is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur, gratis entree. Wilt u nog deelnemen aan de fair? Stuur dan een bericht naar alkefair@outlook.com

Bijzonder aan de AlkeFair is dat deze compleet georganiseerd wordt door vrijwilligers en alle opbrengsten ten behoeve zijn voor dorpshuis De Alke, welke een centrale rol vervult in de tweeling dorpen Alteveer en Kerkenveld.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord