Foto: Pixabay
Algemeen

Open uw huis tijdens de zevende Nationale Duurzame Huizen Route

Hoogeveen – De zaterdagen 2 en 9 november wordt voor de zevende keer de Duurzame Huizen Route gehouden. Huiseigenaren in heel Nederland openen hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. De gemeente doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren hun woning te verduurzamen.

Heeft u duurzame en besparende maatregelen genomen en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning aan en deel uw duurzame woonverhaal via duurzamehuizenroute.nl/hoogeveen.

DOET U OOK MEE?

Van radiatorfolie, dak- en gevelisolatie tot een volledig energieneutraal huis, op duurzamehuizenroute.nl is elk verhaal welkom. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen. Misschien heeft u informatie waarmee u een ander op weg kunt helpen. Al meer dan 1.300 bewoners gingen u voor en delen hun woonverhaal via de Duurzame Huizen Route. U kunt uw woning aanmelden op duurzamehuizenroute.nl/hoogeveen.

NATUURLIJK GENIETEN Opent u uw huis op zaterdag 2 en/of 9 november of gaat u zelf op bezoek? Dan maakt u kans op een weekend weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.

Geef een reactie