Komende week in De Tamboer

Caberetier Peter Heerschop  

De Minister van Enthousiasme

 Hoogeveen – Op vrijdag 11 oktober staat Peter Heerschop met zijn solovoorstelling De minister van enthousiasme in De Tamboer.

Hij bespreekt zijn plannen voor de eerste 365 dagen van zijn regeringsperiode als zelf benoemd minister van enthousiasme. Een voorstelling waarin lol een serieuze zaak is en waarin wat zwaar is licht wordt gemaakt en wat licht is zwaar overdreven.

-Copyright-Walt-Cisco-Joris-van-Bennekom-en-Geert-Gratama.

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Scapino Ballet Rotterdam terug in De Tamboer

 Sfeervol tweeluik met bruisende, theatrale dans

 Hoogeveen – Het Scapino Ballet uit Rotterdam komt vrijdag 11 oktober terug in De Tamboer. De komst van het oudste dansgezelschap van Nederland is mede mogelijk gemaakt door de Vereniging Vrienden van De Tamboer.

Deze avond dansen ze twee topstukken van de succesvolle choreograaf Ed Wubbe in één voorstelling: Holland en Le Chat Noir. Scapino Ballet Rotterdam neemt het publiek in dit sfeervolle tweeluik mee in de bruisende, theatrale dans van de Gouden Eeuw en de Parijse revue.

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Bordje Cultuur met gebroeders Blaak  

Genieten van een heerlijke lunch en muziek

 Hoogeveen – Op zondagmiddag 13 oktober komen de gebroeders Stefan en Martijn Blaak met een intiem kamerconcert naar De Tamboer.

Het concert wordt in samenwerking met Bibliotheek Hoogeveen georganiseerd als Bordje Cultuur, waarmee het publiek iedere tweede zondag van de maand kan genieten van een culturele activiteit, onder het genot van een hapje en drankje. Het pianoduo Blaak behoort tot de top van hun generatie en speelt op podia en festivals over de hele wereld. Ze brachten al werken van o.a. Chiel Meijering, Diderik Wagenaar, Francis Shaw en David Rowland in première.

Pollert

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord