Competitie Smash Hoogeveen in volle gang

Hoogeveen – Met twee teams in de vierde divisie, één team in de 5e divisie en één team in de 6e divisie, is de senioren competitie van badmintonvereniging Smash Hoogeveen weer in volle gang.

Het eerste team van Smash, uitkomend in de 4e divisie, heeft na twee weken op rij verlies, afgelopen weekend eindelijk weer winst op hun naam kunnen zetten. Met veel spannende driesetters kwam de stand uiteindelijk op een 5-3 winst, wat evengoed 8-0 had kunnen zijn. Door de vele goede partijen beloofd het veel goeds voor de volgende ontmoeting.

Team 2 had het, na één keer verlies en een keer gelijkspel, dit weekend een stuk makkelijker. Van de 8 gespeelde partijen zaten er maar 2 driesetters bij. De overige partijen waren een stuk minder spannend en wisten ze met twee vingers in de neus te winnen, wat resulteerde in een mooie overwinning van 8-0.

Ook team 3 heeft dit weekend weer gespeeld. Na ook één keer verlies en een gelijkspel, hadden zij het dit keer iets lastiger en wisten net geen gelijkspel binnen te halen. Helaas een 3-5 verlies maar met veel potentie voor de volgende encounter.

Team 4 had dit weekend hun tweede wedstrijd van het seizoen. Na een eerder verlies van 2-6, vielen zij dit weekend in herhaling. Met een lastige tegenstander wisten zij ook dit weekend maar 2 punten binnen te halen. Ondanks een paar spannende partijen was de tegenpartij hen toch de baas.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord