Thrianta speelt gelijk tegen Harich

Hoogeveen – Zaterdag stond de wedstrijd tegen Harich op het programma. Wegens afwezigheid van Giel Bisschop, Kimberley van der Hoop en ziekte van Maarten Stam startte Thrianta in een gewijzigde opstellen. In de aanval: Jonathan Verstegen, Robin Lichtendonk, Jorinde Smink en Marleen Kramer. In de verdediging: Dion Scholing, Jari Kramer, Sandra Olde en Rachel Doornbos.
Thrianta ging flitsend van start en kwam al snel via Jonathan en Dion op een 3-0 voorsprong. Deze werd uitgebreid door Jorinde met de stand van 4-1. Dit werd echter een lastige fase voor Thrianta die het gat in de korf niet meer wist te vinden. Dit resulteerde in een inhaalslag van Harich die aan de leiding ging in de wedstrijd, 4-5. Gelukkig wist Marleen de korf te vinden en zette Thrianta weer naast Harich. Zo verliep de gehele eerste helft. Thrianta bleef moeite houden met het vinden van de korf en uiteindelijk gingen we de rust in met een stand van 8-9.
In de rust werd gesproken over hoe we in de tweede helft de stand weer gingen draaien. Toch was het Harich die het eerste doelpunt in de tweede helft wist te maken. Thrianta kon moeilijk in het goede aanvalsspel van vorige week komen en vocht tegen een kleine achterstand. Met de stand van 9-11 was het Thrianta die het weer gelijk wist te maken via Jorinde en Robin 11-11. In het laatste deel van de wedstrijd wist Thrianta de voorsprong weer over te namen 15-14, maar was het Harich die het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte 15-15.
Ook het tweede van Thrianta verloor punten afgelopen zaterdag.
Volgende week reist Thrianta af naar Rood wit uit Wezep en  het 2e team van Thrianta reist af naar Quick/vlug en vaardig.