Hollandscheveld geeft punten uit handen

Hollandschevld – De eerste competitiewedstrijd werd helaas niet gewonnen door vv Hollandscheveld. Twan de Bruijn was zaterdag de pupil van de week. Binnen 8 minuten was het Jeroen Everts die de scoorde opende voor de thuisploeg. Maar na ruim een half uur spelen kwam sc Lutten langs zij en scoorden 1-1.

Hollandscheveld scoorde de 2-1 in de 45e minuut, wederom was het Jeroen Everts die op aangeven van Mathijs Snippe scoorde. Een mooi moment om te scoren,maar de scheidsrechter liet nog even door spelen en in de 48e minuut wist Lutten de stand nog gelijk te trekken.
Na rust was het Lutten die in de 61e scoorde, Lennard Vos kwam uit en Thom Koopman probeerde de bal weg te werken, maar dit lukte niet en ook Lennard kwam er niet meer aan, dus 2-3.
vv Hollandscheveld probeerde de druk nog op te voeren richting het doel van sc Lutten, kansjes kwamen er nog wel, maar echt gevaarlijk werd de thuisploeg niet en wist de drie punten niet in eigen huis te houden.
Na de wedstrijd werd er door de selectie afscheid genomen van Mark van Nuil, door zijn blessure is hij genoodzaakt om te stoppen met voetballen.Mark bedankt voor je inzet van de afgelopen jaren!