Amusement

Deze week in première bij Vue Hoogeveen

F*ck de LiefdeVoorpremière: F*ck de Liefde

Over de film:

In F*ck de Liefde komen drie liefdesverhalen samen; Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao.

Hier ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer). Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Sneijder-Cabau), de zus van Cindy is getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.

 

 

 

The KitchenPremière: The Kitchen

Over de film:

The Kitchen, van New Line Cinema en BRON Creative, is een rauwe film over vrouwen in de wereld van de georganiseerde misdaad, geschreven en geregisseerd door Andrea Berloff, de voor een Oscar®- genomineerde scenariste van ‘Straight Outta Compton’.

De hoofdrollen in The Kitchen worden vertolkt door de voor een Oscar®- genomineerde Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me, Bridesmaids), Tiffany Haddish (Girls Trip), en Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) als de echtgenotes van leden van de Ierse maffia uit Hell’s Kitchen die in 1978 door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden. De dames besluiten daarop het heft maar in eigen hand te nemen en blijken onverwachts heel bedreven te zijn in het runnen van de criminele organisatie en het uit de weg ruimen van de concurrentie…letterlijk.

 

Shaun het Schaap: Het RuimteschaapPremière: Shaun het Schaap: Het Ruimte Schaap

Over de film:

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald.

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

 

Capharnaüm (Filmhuis Hoogeveen)Capharnaum Filmhuis Hoogeveen

Over de film:

In de rechtbank staat Zain, een 12-jarige jongen, voor de rechter. Rechter: “Waarom klaag je je ouders aan?” Zain: “Voor dat ze me leven hebben gegeven.” De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind. Zain (Zain Al Rafeea) slijt zijn dagen in de straten van de Libanese hoofdstad Beiroet. Als oudste kind van het gezin is het zijn taak om te werken om te helpen het gezin te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan een oudere lokale groenteboer, besluit Zain weg te lopen van huis. Dit leidt tot een ongelooflijke roadtrip, met nieuwe vriendschappen en alles beslissende keuzes. Capharnaüm ging in première op het Filmfestival van Cannes. De cast bestaat veelal uit amateuracteurs en met name Zain Al Rafeea wordt geprezen om zijn sterke acteerprestaties: “a startling, unforgettable presence”, aldus Vulture.

Programma week 39

Geef een reactie

Aankomende evenementen