Selfiebooth voor jou (trouw)feest of evenement

Noordscheschut – Foto’s, foto’s en nog eens foto’s. We doen niet meer anders tijdens feestjes. Niet gek ook dat de selfiebooth weer helemaal hip is. Want wat is er leuker dan een super leuke selfie als aandenken aan een leuke avond? Juist, dat dacht Schonewillefotografie ook. En dan niet zo’n halfdonker exemplaar op je smartphone, maar eentje die als een fotostrip uit de Selfiebootbooth komt, en eventueel gelijk gedeeld kan worden via b.v facebook of mail.

Selfie booth. Wat is het?

De een noemt het een photobooth, fotozuil of fotohokje maar Schonewillefotografie heeft de selfie booth. Het is een soort fotozuil én losse achterwand. Voor deze achterwand kunnen gasten zichzelf op de foto zetten. Met het voordeel dat de Selfiebooth niet zoveel ruimte in beslag neemt, en veel mogelijkheden heeft.
Met de Selfiebooth kun je de allerleukste unieke foto’s maken. Sterker nog, je gasten doen het zelf. Al het plezier van je gasten wordt vastgelegd op de gevoelige plaat. Vervolgens wordt het meteen geprint. Zo hebben ze een origineel aandenken aan jullie (trouw)feest. En er kan voor jullie archief gelijk een copy mee geprint worden . Daarnaast krijgen jullie alle digitale versies, zodat het nog een avondje nagenieten gaat worden.

Talloze mogelijkheden

Door middel van een chromakey doek (een groen scherm dat ook vaak op tv wordt gebruikt) kun je elk gewenst thema vastleggen. Je kiest zelf een logo of achtergrond via het touchscreen. Dit maakt het fotohokje ook geschikt voor bedrijfsfeesten. Maar ook op je themafeest zoals Halloween, of de kerstdagen.
En bovenstaande is slechts een voorbeeld. Laat je creativiteit en die van je gasten erop los en kijk uit naar het resultaat. Niemand zal dezelfde foto’s of presentjes voor je gasten hebben als jij. Zo kan iedereen nog lang nagenieten van een topfeest.
En mocht je die foto dan toch zo graag op Facebook, Instagram en Twitter delen met al je vrienden, dan kan dat ook. Kortom: een topper voor een knalfeest. En bruidsparen van Schonewillefotografie, huren de selfiebooth ook nog eens met een fikse korting

Voor bedrijven en scholen en instellingen.

De Selfiebooth is super leuk op bedrijfsfeesten, winkelopeningen, open avonden op scholen, galafeesten en zakelijke evenementen. Je klanten en relaties hebben de grootste lol. Binnen enkele seconden hebben ze een foto, voorzien van jouw logo, die natuurlijk mee naar huis gaat. En alles is aan te passen aan huisstijl of thema! Voor meer informatie kijk op Schonewillefotografie

Deel dit bericht!

Geef een antwoord