Kinderen komen bij u aan de deur: Kinderpostzegelactie 2019

Hoogeveen – Voor kinderen, door kinderen, dat is het motto van de Kinderpostzegelactie. Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in zodat andere kinderen geholpen worden doormiddel van verschillende projecten. Ze gaan langs de deuren om postzegels en andere leuke producten te verkopen. En dat al generaties lang. De Kinderpostzegelactie wordt sinds 1948 gehouden en is uniek in de wereld. Daar mogen we best trots op zijn. Van woensdag 25 september tot en met woensdag 2 oktober gaan ruim 160.000 basisschoolkinderen in Nederland op pad tijdens de Kinderpostzegelactie.

Leuke producten te koop

Uiteraard kunnen er weer Kinderpostzegels worden gekocht – dit jaar met kinderboekenhelden zoals Dik Trom, Kruimeltje en Pietje Bell erop. De rest van het assortiment bestaat uit een theepakket, een hippe shopper, feestdagenkaarten, wenskaarten met bloemzaden, krokusbollen en een pleisterblikje van Pluk van de Petteflet. Daarnaast kan er dit jaar voor het eerst gekozen worden voor een eenmalige donatie voor een kind in de daklozenopvang.

Kinderen halen bestellingen op met de Kinderpostzegel bestel-app

Voor het derde jaar op rij kunnen de Kinderpostzegelproducten verkocht worden via de app. Deze bestel-app zorgt voor lagere kosten en een veel snellere levering.

Lokaal Besteden

Sinds vorig jaar kunnen scholen een deel van het geld dat ze met de actie hebben opgehaald besteden aan een project dichtbij. In hun eigen stad, dorp, wijk of school. Zoals bijvoorbeeld het steunen van een Weekendschool, boeken voor de schoolbibliotheek of speelmateriaal voor kinderen in de crisisopvang. Kijk hier voor meer informatie: Lokaal Besteden.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord