Hollandscheveld onderuit in eerste competitiewedstrijd

Nieuwleusen – De eerste competitiewedstrijd werd helaas verloren in en tegen Nieuwleusen. Het leek een complete “walk over” te worden voor de thuisploeg, die binnen 10 minuten al op een 2-0 voorsprong stonden.

Maar vv Hollandscheveld rechtte de rug. Robin Bijl gaf een perfecte steekbal op Mathijs Snippe in de 20 e minuut en Mathijs Snippe schoot de aansluitingstreffer binnen. 5 Minuten later wederom Robin Bijl op Mathijs Snippe, en weer bleef Mathijs Snippe rustig en zo werd het 2-2.
Dit was ook de ruststand.
Na rust ging het redelijk gelijk op, maar de thuisploeg kwam in de 62e minuut op een 3-2 voorsprong. Het was invaller Merlijn Odink die dicht bij de gelijkmaker was. Zijn kopbal spatte uiteen op de lat. In de 80e minuut viel de beslissing doordat Nieuwleusen de 4-2 scoorde.
Een vrije trap van Roy Strijker werd net voor het eind van de wedstrijd nog goed gekeerd door de keeper, hierdoor bleef het 4-2. Volgende week zaterdag ontvangt Hollandscheveld sc Lutten op sportpark de Oosthoek, aanvang 14.30 uur. Foto en verslag : Jessica Mol