Sport

Valse start voor darters De Schout/Kluin Schilderwerken

Hoogeveen – De darters van Superleagueteam De Schout/ Kluin Schilderwerken zijn zaterdag het nieuwe seizoen met een valse start begonnen. In de uitwedstrijd tegen nieuwkomers Vostars United werd het team met 9-1 verslagen.
In de Round Robin nam de thuisploeg uit Enschede al snel een ruime voorsprong die het niet meer uit handen gaf. Ook in de singlepartijen werd deze lijn doorgetrokken en toonde zich effectiever op de dubbels dan de bezoekers uit Hoogeveen. Alleen Bert Jan Mulder was namens De Schout/Kluin Schilderwerken in staat iets terug te doen en zo een tussenstand van 4-1 halverwege op het bord te zetten.
In de koppelpartijen hoopte De Schout/Kluin Schilderwerken het tij nog te keren, maar het verschil was simpelweg te groot. Ook invaller Bertin Blokzijl kon niet voorkomen dat alle punten naar de thuisploeg gingen en zo de eindstand uitkwam op 9-1.

Huiswerk genoeg nog voor de darters van De Schout/Kluin Schilderwerken de komende drie weken. Op zaterdag 5 oktober staat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Dan is in het eigen Café de Schout Café Kremer de tegenstander.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: