foto: Pixabay
Algemeen

Boze boeren op 1 oktober massaal naar Den Haag voor protest

Hoogeveen – Duizenden boeren uit het hele land willen op 1 oktober met hun trekkers naar Den Haag rijden. Ze zijn er klaar mee dat ze overal zomaar de schuld van krijgen. Ook  boeren uit de omgeving van Hoogeveen zijn bereid om mee te doen. De recente uitlating van D66 Kamerlid Tjeerd de Groot om de veestapel te halveren is de druppel.

Via (social) media is gebleken dat een aantal groepen en organisaties verschillende plannen hebben om op 1 oktober een demonstratie te organiseren in Den Haag. LTO  begrijpt deze behoefte tot een krachtig statement. Bovendien kan iedereen die opkomt voor de belangen van boeren en tuinders in Nederland rekenen op hun sympathie, mits dit publieksvriendelijk en binnen de kaders van de wet gebeurt. LTO is op dit moment geen (mede) organisator van de acties.

 

Een gedachte over “Boze boeren op 1 oktober massaal naar Den Haag voor protest

  • Opmerkingen van dat juppie van D66 dat de halve veestapel maar moet worden gesaneerd slaan werkelijk nergens op!
    Hoeveel stikstof problemen komen direct door de mens en niet door de veestapel?
    Hoeveel stikstof stoot de mens uit?
    Zoveel vee is er in de buurt van de grote steden niet maar daar is de uitstoot het groots, misschien moeten ze alle uitgeprocedeerde niet Nederlanders versneld uitzetten en minder mensen een verblijfsbergunning geven.
    Voor D66 staat het leven van een mens dus ver boven dat van een dier?

Geef een reactie