Nieuwe kantoor voor PromoBee, Joy Reclame, Team Adis en Team Koen

Hoogeveen – Donderdag 12 september 2019 was het zo ver. Aan de Dieselstraat 5 te Hoogeveen opende PromoBee, Joy Reclame, Team Adis en Team Koen officieel hun nieuwe kantoor.

Al vele jaren opereren deze bedrijven in de regio Hoogeveen op het gebied van reclame, marketing, websites en apps. Eerder dit jaar verhuisden zij al naar de nieuwe locatie, maar deze moest natuurlijk nog wel officieel geopend worden.

Een prachtige dag werd het, waarbij de zonnebrillen uit de kast gehaald konden worden. De statafels werden neergezet, de biertap werd gereed gemaakt, versiering werd opgehangen en natuurlijk mochten de food trucks niet ontbreken. Al snel stonden er einde middag ruim 200 relaties, vrienden en familie voor de deur van de jonge ondernemers om onder het genot van een hapje en een drankje en een gezellig stukje muziek het nieuwe kantoorpand te bewonderen. Rondleidingen door het kantoorpand werden gemaakt om vervolgens buiten weer te genieten van het zonnige weer en mooie gesprekken.

Het hele kantoor kijkt terug op een prachtige dag waarop we samen met onze diversiteit aan relaties hebben mogen toasten op dit mooie succes! wil je nog even nagenieten? Bewonder dan de after movie

Deel dit bericht!

Geef een antwoord